Social

#comisia europeana #jose manuel barroso #rata de absorbtie

Presedintele Comisiei Europene: Romania are inca o rata de absorbtie extrem de scazuta

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, i-a cerut premierului Victor Ponta sa ia masuri urgente pentru imbunatatirea capacitatii administrative si a procedurilor de achizitii publice.

Aceste masuri vor duce la cresterea ratei de absorbtie a fondurilor europene, care in prezent este extrem de scazuta.

"Presedintele Barroso si premierul Victor Ponta au discutat de asemenea despre absorbtia fondurilor europene in Romania. In timp ce eforturi mari au fost facute in ultimul an, capacitatea de absorbtie ramane extrem de scazuta, iar Romania risca sa piarda sume insemnate de bani care ar fi putut avea un impact pozitiv major pentru cetatenii si afacerile din Romania.

Presedintele Barroso a facut apel la Guvern sa ia masurile imediate necesare pentru imbunatatirea capacitatii administrative si a procedurilor de achizitii publice" , se arata in comunicatul de presa transmis de Comisia Europeana, dupa intalnirea pe care Victor Ponta si Jose Manuel Barroso au avut-o luni la Bruxelles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea