Social

#ce #summit #ppe #traian băsescu #buget UE

Presedintele Basescu va participa la un nou summit al PPE

Presedintele Traian Basescu va participa astazi la un nou summit al Partidului Popular European, ce va avea loc la Limasol, Cipru. Seful statului urmeaza sa poarte discutii pe marginea bugetului Uniunii Europene in perioada 2014-2020.

"Invitatiile la Summitul PPE s-au facut pe formatul de participare la Consiliul European, subiectul principal de discutie fiind negocierile privind cadrul financiar multianual 2014 - 2020 al Uniunii Europene si coordonarea pozitiilor inainte de reuniunea Consiliului European din 7 - 8 februarie a.c.", se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Discutiile anterioare in legatura cu acest subiect au avut loc in luna noiembrie a anului trecut. Ele au esuat insa din cauza opiniilor contradictorii ale statelor care au cea mai mare contributie la bugetul UE. Negocierile sunt dificile in conditiile in care numarul statelor incluse in UE a crescut la 27 si, pentru prima oara in istoria sa, Uniunea va trebui sa discute despre reduceri de buget.

Sursa foto: digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea