Social

#apel romani #coronavirus #presedintele romaniei #klaus iohannis #diaspora #vacanta de paste

Presedintele, apel catre romanii din Diaspora: "NU veniti acasa de Paste!"

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre toti romanii din Diaspora, cerandu-le sa nu se intoarca in tara de Paste, pentru a stopa extinderea coronavirusului.

 

“Fac un apel catre romanii din diaspora, un apel necesar, dar care ma intristeaza: dragii mei, nu veniti acasa de Paste. Anul acesta vom fi alaturi de cei dragi, dar de la distanta, pentru ca este singurul mod de a fi alaturi de cei dragi, dar fara a le pune in pericol sanatatea.

Pentru milioane de credinciosi este o drama reala sa nu poata merge la biserica de Paste, dar aveti incredere si impreuna vom reveni in bisericile noastre cu o credinta si mai puternica. Aceasta este cea mai puternica manifestare crestineasca: iubirea si grija fata de aproape.

Prin atitudinea responsabila facem un pas in plus pentru a reveni la viata normala. Cu totii ne-am dori sa fie mai usor, sa existe o solutie minune, dar nu avem in acest moment. Singurul lucru pe care il stim si noi, il stiu si alte tari care se confrunta cu acest coronavirus este ca trebuie sa pastram distanta unii fata de ceilalti.”, a spus Klaus Iohannis, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea