Social

Presa iberica lauda "regina Europei"

" cucereste Europa", a titrat cotidianul national "El Pais" pe prima pagina , dupa ce ibericii au cucerit titlul european in fata Germaniei, in timp ce editia electronica a cotidianului "Marca" s-a limitat la a spune "In sfarsit!".

"Gloria spaniola" a titrat si "El Mundo" in editia sa de luni. " Spania a invins o echipa germana care a fost in mod evident inferioara in timpul intalnirii dintre cele doua formatii", informeaza cotidianul amintit.

Ziarele sportive din Catalunia au intampinat cu entuziasm victoria jucatorilor lui Aragones. "Spania este regina Europei", a scris "La Vanguardia", in timp ce pe prima pagina a ziarului "El Periodico" se putea citi: "Spania a cucerit titlul european cu mult talent". Nici cotidienele madrilene nu s-au lasat mai prejos, acestea intrecandu-se in elogii aduse nationalei iberice. "Noi suntem campionii", a titrat AS, in timp ce in "Marca" se putea citi: "In sfarsit", cu aluzie la faptul ca spaniolii au reusit sa castige titlul european dupa o pauza de 44 de ani.

"Voi ati fost cei mai buni", a fost titlul ales de cotiadinul "Sport", iar "El Mundo Deportivo" a scris: "Spania cucereste Europa si incepe o noua era in istoria fotbalului spaniol ". De asemenea, "ABC" a citat in editia sa electronica formula: "Eu sunt spaniol, spaniol, spaniol", cantata de suporteri dupa cucerirea titlului euroepan.

Echipa nationala a Spaniei a castigat Campionatul European, competitie care s-a desfasurat intre 7 si 29 iunie in Austria si Elvetia, dupa ce in finala care a avut loc duminica la Viena a invins cu scorul de 1-0 reprezentativa Germaniei.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea