Social

#hillary clinton #obama #secretar de stat #administratia sua

Presa americana: Hillary Clinton, in locul Condoleezzei Rice?

Senatoarea Hillary Clinton, care a pierdut in fata lui Barack Obama nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din 4 noiembrie, este luata in calcul pentru a-i fi incredintat postul de secretar de stat in administratia Obama , a anuntat joi NBC News.

Postul de televiziune citeaza ca sursa a informatiei, fara a-i numi, pe doi consilieri ai presedintelui ales Obama. Potrivit surselor, biroul senatoarei de New York se va limita la a spune ca orice decizie cu privire la numire apartine presedintelui ales. Fosta Prima Doamna, in varsta de 61 de ani, care mult timp a fost considerata favorita in lupta pentru nominalizarea democratilor, se afla la al doilea mandat de senator de New York.

Alte cateva nume au fost de asemenea mentionate pentru postul de sef al diplomatiei in administratia Obama - senatorul John Kerry, contracandidatul lui George W. Bush la alegerile prezidentiale din 2004, Sam Nunn, fost presedinte democrat al Comisiei pentru forte armate a Senatului, senatorul republican Chuck Hagel, membru al Comisiei pentru relatii externe a Senatului, si guvernatorul de New Mexico, Bill Richardson , care a fost ambasador ONU in fosta administratie Clinton, iar in 2008 a candidat, de asemenea, pentru nominalizarea democratilor la presedintie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea