Social

#imbatranire #supa #supa de miel #preparat culinar #preparat miraculos #supa de vita

Preparatul culinar banal, care te scapa de imbatranire

Supa din oase de vita sau miel este cel mai bun tratament impotriva ridurilor, deoarece contine foarte mult colagen, au aratat mai multi specialisti in frumusete de la Hollywood.

Acestia sustin ca supa din oase de vita ajuta pielea tenului sa fie mai ferma si elimina roaseta.

"Clientii mei au un ten mai putin inflamat, mai luminos si mai tonifiat dupa ce beau supa de oase. Aceasta repara, confera fermitate, intinereste si vindeca tenul", a declarat Julia March, expert in lifestyle.

Consumul optim de supa este de trei cani pe zi. Supa se pregateste prin fierberea oaselor de vita cu putin otet, timp de cateva ore. In ea, se pot adauga, de asemenea, si legume, si verdeturi.

Expertii spun ca aceasta supa reactioneaza ca si acidul hialuronic, o molecula ce se gaseste in oase si ofera celulelor rezerva de apa si minerale esentiale.

"Consumul supei de oase, bogata in colagen si cartilaje, daca este preparata asa cum trebuie, este un mod simplu si ieftin pentru a avea o piele ferma, neteda si supla", a afirmat Jaclyn Flavell, un alt expert in lifestyle.

Sursa foto: blog.mediabakery.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea