Social

#preot #reformat #voturi #marko bela #promis #anchetat #arhiescopie

Preotul care ii promitea voturi lui Marko Bela, anchetat de Arhiescopie

Arhiepiscopia romano-catolica de Alba Iulia va analiza situatia semnalata in localitatea mureseana Dimenyhaza, unde un preot ii promite presedintelui UDMR Marko Bela voturile enoriasilor sai, potrivit unei inregistrari video data publicitatii miercuri.

"Nu avem inca o pozitie, pentru ca nu stim despre ce este vorba, decat ce am auzit de la presa. Vom analiza problema", a declarat loctiitorul arhiepiscopal Potyo Ferenc, transmite NewsIn. Acesta a precizat ca, in urma cu zece zile, Arhiepiscopia romano-catolica de Alba Iulia a trimis preotilor o circulara in care le cere sa nu se implice in campania electorala.

Miercuri, contracandidatului lui Marko Bela in Colegiul 2 pentru Senat in judetul Mures, Kincses Elod, candidat independent sustinut de PCM, a prezentat presei un filmulet, in care liderul Uniunii, Marko Bela, de confesiune reformat, apare alaturi de un preot romano-catolic care sustine ca ii convinge pe enoriasi sa-l voteze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea