Social

#calin popescu tariceanu #masuri #anti-criza #legi #cota unica

Premierul vrea sa legifereze cat mai repede masurile anti-criza

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, la Cluj, ca a cerut ministerelor care sunt implicate in realizarea planului de crestere economica sa prezinte la urmatoarea sedinta a guvernului "elemente de legiferare" care sa permita implementarea imediata a solutiilor anti-criza .

"In aceasta dimineata am dat dispozitie ca ministerele care sunt implicate in realizarea acestui plan de crestere economica si crearea de locuri de munca sa vina la sedinta urmatoare cu primele elemente de legiferare care sa le permita implementarea lor imediata", a declarat premierul Tariceanu vineri, la Cluj, adaugand ca nu isi doreste sa astepte inceputul anului viitor pentru a demara acest plan.

Calin Popescu Tariceanu s-a aratat ingrijorat de stirile de la televizor care anuntau ca noi firme vor face disponibilizari sau isi vor trimite personalul in somaj tehnic . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea