Social

# revelion coronavirus #revelion petreceri #Revelion 2020

Premierul Romaniei anunta ca vom avea Revelion fara petreceri

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca petrecerile vor fi interzise de Revelion. Hotelierii vor putea caza turisti, insa nu vor putea organiza evenimente private. Premierul a avut un mesaj scurt pentru cetateni. 

"Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu. Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri. Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne", a declarat duminică Orban.

"Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private", a mai explicat premierul Ludovic Orban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea