Social

#emil boc #discutii basescu cotroceni

Premierul Boc, la consultari la Cotroceni

Premierul Emil Boc a sosit vineri dupa-amiaza la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu , potrivit unor surse guvernamentale citate de Antena 3.

Informatiile vin in conditiile in care Emil Boc a anuntat joi ca a fost aprobata forma preliminara a bugetului pe anul 2009 si a dat asigurari ca exista solutii economica si sociale pentru a mentine situatia sub control .

"Vreau sa-i asigur pe toti romanii ca si in aceste conditii dificile exista solutiile economice si sociale pentru a mentine lucrurile sub control. Putem sa mentinem lucrurile sub control cu unele constrangerialocarea a 20% din bugetul din 2009 pentru Investitii publice masive in infrastructura, achitarea datoriilor guvernamentale la restantele lasate de vechiul Guvern, cresterea gradului de absobrtie a fondurilor comunitare, neimpozitarea profitului reinvestit , posibilitatea compensarii TVA-ului de recuperat cu cel de platit, capitalizarea CEC si Eximbank si extinderea programului RABLA."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea