Social

#emil boc #pensii #premier #salarii #crestere pensii #crestere salarii

Premierul Boc: In mai 2012 vom afla daca putem mari usor salariile si pensiile

Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca Romania va inregistra la anul o crestere economica, dar Guvernul nu va "cadea in patima indexarilor" daca acestea nu vor avea " acoperire economica".

"Daca la anul lucrurile nu se vor inrautati in Europa si in lume, pentru ca depindem de ceea ce se intampla in jurul nostru, exista o perspectiva, in a doua jumatate a anului viitor pentru o usoara indexare a salariilor si a pensiilor, dar acest lucru il vom putea confirma sau infirma abia in luna mai 2012", a spus premierul.

Emil Boc a mai spus ca nu vrea sa se intample in Romania ceea ce se intampla in Grecia si in Italia.

"Daca exista resurse financiare se realizeaza indexarile, daca nu, nu. Am patit-o in 2008, cand politicieni iresponsabili au marit peste noapte salariile si pensiile fara sa aiba acoperire in economie si am suferit doi ani consecinte . Actualul guvern nu va cadea in nicio patima de acest fel si nu va compromite stabilitatea Romaniei", a declarat premierul.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea