Social

#tenismene romance #Patricia Tig #turneu tenis Madrid #simona halep

PREMIERA Patru tenismene romance, la turneul de la Madrid!

Pentru prima data in istorie, jumatate dintre cele opt tenismene care s-au calificat in sferturile de finala ale turneului Premier Mandatory, a treia cea mai inalta clasa de competitii de tenis, dupa Grand Slam si Turneul Campioanelor. sunt romance!


Patricia Tig a fost a patra jucatoare din Romania care s-a calificat miericuri printre cele mai bune opt de pe tabloul de la Madrid, alaturandu-se in sferturi Simonei Halep, Irinei Begu si Soranei Carstea.

O alta premiera la un asemenea nivel o reprezinta meciul pe care doua romance il vor juca joi: Simona Halep, singurul cap de serie din concurs (6), si Irina Begu vor concura la ora 15.00 pentru un loc in penultimul act al competitiei.

Simona Halep (24 de ani, locul 7 WTA) a declarat ca turneul Mutua Madrid Open este unul romanesc, tinand cont de faptul ca este patronat de Ion Tiriac si de parcursul foarte bun al jucatoarelor din tara noastra.

„E un turneu romanesc, pot spune. Ma simt ca acasa aici. Ma simt bine mereu. Am amintiri foarte frumoase din 2014 (n.r. – a jucat finala). Incerc sa fac cel mai bun turneu pentru mine, incerc sa ma bucur de el, deoarece in place foarte mult. Sunt multe romance pe tabloul si continua sa castige. E un lucru bun pentru tara noastra. Imi place mai mult sa joc pe zgura”, a declarat Simona Halep, citata de site-ul WTA.

Premiile totale ale Madrid Open sunt de 4,7 milioane de euro.

Sursa foto: tennisticketnet.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea