Social

Prelungire de contract pentru Deschamps

AS Monaco , Pierre Svara, a anuntat, la finalul partidei cu Chelsea, ca lui Didier Deschamps i-a fost inaintata o propunere de prelungire a contractului cu gruparea monegasca.

" Consiliul de Administratie este de acord si i-am propus lui Deschamps o prelungire de contract. Sintem in negocieri. Este multumit si a spus ca se simte bine la Monaco . Contractul va fi prelungit pe o perioada de la unul la trei ani", a precizat Svara.

Presedintele clubului AS Monaco s-a aratat optimist in ceea ce priveste sfirsitul interdictiei de recrutare a jucatorilor pe care Monaco o suporta din sezonul trecut. "Am sperante ca vom scapa de acest handicap", a spus Svara, care a precizat ca Monaco trebuie sa pastreze intre 70 si 80 la suta din efectiv pentru sezonul urmator.

Oficialii clubul Monaco vor trebui sa se prezinte, pe parcursul lunii mai, in fata Directiei Nationale de Controlului a Conducerii (DNCG) a Ligii Profesionoste de fotbal (LFP).

AS Monaco s-a calificat, miercuri, in finala Ligii Campionilor, dupa ce a obtinut un rezultat de egalitate , scor 2-2, (in tur 3-1), in compania formatiei Chelsea Londra, in returul semifinalelor acestei competitii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea