Social

Pregatiri pentru alegerile locale la Cluj

Procedurile pentru organizarea alegerilor din iunie au inceput deja la Cluj. O instruire legata de atributiile primarilor din localitatile clujene in acest sens are loc astazi, la sediul Prefecturii.

Conform reprezentantilor Institutiei Prefectului, in ceea ce priveste organizarea alegerilor la nivelul judetului Cluj, pina in prezent a fost finalizata numerotarea birourilor electorale de circumscriptie municipale, orasenesti si comunale, a fost stabilit numarul de membri aferent consiliilor locale, respectiv Consiliului Judetean si au fost demarate procedurile preliminare pentru achizitiile publice.

Ieri a fost termenul-limita pina la care primarii au trebuit sa comunice numarul alegatorilor de pe listele permanente, in vreme ce astazi trebuie sa trimita detalii privind sediile in care vor functiona birourile electorale de circumscriptie si programul de activitate. (continuarea in Monitorul de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea