Social

#black friday #reduceri Black Friday #promotii black friday

Pregateste-ti portofelul pentru Black Friday!

Ti-ai dori ca Black Friday sa dureze mai mult de trei zile? Dorinta iti este indeplinita de evoMAG, care a decis ca in acest an sa sarbatoreasca Black Friday incepand cu 13 noiembrie.

Cele mai mari reduceri vor fi insa incepand cu 22 noiembrie. Vizate vor fi mii de produse din aproape toate categoriile, iar reducerile vor ajunge pana la 70%.

„Pentru anul acesta evoMAG a pregatit 3 zile de mega reduceri. Astfel, de vineri pana duminica, in limita stocului disponibil, clientii vor avea acces la reduceri semnificative la aproape toate categoriile de produse. Ne asteptam ca produsele cele mai cautate sa fie, in continuare, laptopurile, smartphone-urile, tabletele si televizoarele. Cat priveste reducerile, acestea vor ajunge pana la 70%. Reduceri mai mari, de pana la 90% vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregatit o oferta mult mai atragatoare decat cea de anul trecut", a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG pentru capital.ro.

evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 11,5 milioane de euro si este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane. Principalii concurenti sunt eMAG, cel.ro, marketonline.ro, koyos.ro etc.

BLACK FRIDAY eMAG, cel mai mare magazin online din tara noastra, a avut anul trecut peste 2,6 milioane de vizite si comenzi in valoare de 12 milioane de euro intr-o singura zi. Pana la finalul weekendului, valoarea totala a comenzilor depasea 15 milioane de euro.

Anul acesta, eMAG pregateste un eveniment si mai mare, de trei ori mai mare decat cel de anul trecut, potrivit surselor Capital.

Pregatirile pentru acest eveniment au inceput in urma cu trei luni de zile si au culminat cu mutarea evoMAG intr-un nou sediu care dispune de un spatiu de depozitare de cinci ori mai mare decat cel anterior si inaugurarea unui nou showroom, de trei ori mai mare decat cel vechi.

"Ne asteptam la o dublare a comenzilor in comparatie cu 2012, cand, in ziua de Black Friday s-au inregistrat comenzi in valoare de 1 milion de euro. In cifre, Black Friday s-a tradus anul trecut pentru evoMAG in 9.000 de comenzi, peste 10.000 de produse comandate si peste 250.000 de vizitatori unici. Pentru anul acesta ne asteptam la o crestere de cel putin 30 - 40% in comparatie cu anul trecut, pana la aproximativ 350.000 - 400.000 de vizitatori unici", a declarat Mihai Patrascu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea