Social

#magazine reduceri # reduceri iarna #reduceri #promotii

Pregateste-te sa-ti schimbi garderoba. Vezi cand incep marile reduceri

Intre 70% si 90%. Acesta este cuantumul reducerilor de pret anuntate de retaileri incepand de maine, cand se da startul discounturilor de iarna. Reducerile sunt valabile nu doar la haine, ci si la mobilier sau alimente!

15 ianuarie este ziua in care incep cele mai asteptate reduceri de pret din an. Timp de 45 de zile, magazinele pot sa vanda marfa la pret scazut, reusind in acest fel sa isi atraga clienti pe care mai apoi sa ii fidelizeze. Inclusiv magazinele online si outleturile aplica discounturi.

Perioada de soldare e menita sa epuizeze, in principal, stocurile de haine si de incaltaminte de iarna.

Reduceri aplica insa si magazinele de bricolaj, cele de mobila, dar chiar si supermarketurile afiseaza acum discounturi la produse alimentare. "Incepand cu 15 ianuarie vom avea o campanie promotionala cu reduceri cuprinse intre 15 si 60% la tot ce inseamna colectia anului 2014: mobilier de living, dormitoare, bucatarii", a declarat Ioan Pantea, directorul unui magazin de mobila, pentru Digi24.

Foto: clickpreime8.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea