Social

#concurs #creta #concurs acasa.ro #vacanta creta

CONCURS: Pregateste-te din timp pentru vacanta si ajungi gratis in Creta!

Vrei sa ai parte de o vacanta reusita din toate punctele de vedere? Atunci trebuie sa o planifici din timp, pentru a fi sigur ca nu ratezi niciun lucru important. Tu cum te pregatesti pentru vacanta? Intra in concursul organizat de Acasa.ro, verifica lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci inainte de a pleca la drum si poti avea parte de o vacanta de neuitat pe insula Creta!


Regulamentul consursului "Cum ma pregatesc de vacanta?"

Concursul "Cum ma pregatesc de vacanta?" este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina de concurs si sa parcurgi cei 7 pasi care te ajuta sa pui la punct fiecare lucru important pentru sejurul tau de vis.

Fiecare pas este reprezentat de cate un partener al concursului. Fiecare partener iti pune la dispozitie in pagina sa cate 3 produse predefinite, din care tu trebuie sa-l alegi pe cel care te ajuta sa te pregatesti pentru vacanta.

Asadar, trebuie sa alegi un singur produs din fiecare pagina de concurs. La final, trebuie sa ai cele 7 produse care te ajuta sa te pregatesti pentru vacanta. Odata parcursi cei 7 pasi, intri in cursa pentru o vacanta de vis in insula Creta.

Consursul "Cum ma pregatesc de vacanta?" se desfasoara in perioada 30 iulie 2013 - 30 august 2013. Castigatorul va fi desemnat in mod aleatoriu pe data de 30 august 2013 de catre echipa Acasa.ro.

Nu uita sa-ti lasi datele reale si valide de contact, pentru a putea intra in posesia premiului: e-mail si nume/prenume.


Ce produse te ajuta sa te pregatesti pentru vacanta

Partenerii concursului te ajuta sa te pregatesti de vacanta. Parcurge fiecare pas al concursului si alege cate un produs din cele 3 puse la dispozitie pe fiecare pagina. Si pentru ca o vacanta reusita se face cu ajutorul unor prieteni de nadejde, te poti baza cu incredere pe sustinerea oferita de:
 

  • Yves Rocher - Createur de la Cosmetique Vegetale®. Produse cosmetice pentru ten si corp, machiaj, parfumuri.
  • Astra Asigurari - liderul pietei de asigurari din Romania
  • Mr Peter - unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Romania
  • Optimed - Lentile de contact Ciba Vision- Recunoscute de pacientii din intreaga lume pentru beneficiile lor, lentilele de contact Ciba Vision fac parte din portofoliul de produse Alcon pentru ingrijirea vederii, distribuite in Romania de Optimed.
  • Douglas - cel mai mare retailer european de parfumerie si produse cosmetice
  • Sensodyne -Sensodyne® este pasta de dinti numarul 1 in topul recomandarilor medicilor dentisti pentru dintii sensibili. 9 din 10 medici dentisti recomanda Sensodyne® pacientilor cu dinti sensibili, conform studiului GFK, 2012.
  • EuroGsm - ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei


Pregateste-te pentru o vacanta de vis in Creta!

Dupa ce parcurgi pasii concursului, poti sa castigi o vacanta in Creta, Grecia, pentru 2 persoane, in perioada 15-22 septembrie 2013. Sejurul ti-l petreci la Hotelul Aldemar Knossos Royal, in camera dubla.

Premiul include transport cu avion charter Bucuresti - Heraklion - Bucuresti, transfer de la aeroport la hotel si retur, 7 nopti de cazare cu mic dejun si cina (half board), taxele de aeroport (95 euro/persoana) si asistenta turistica.

Intra pe pagina concurs.acasa.ro/vacanta-pregatita si verifica lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci inainte de a pleca la drum. Creta te asteapta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea