Social

#sfarsit de saptamana #vremea #starea vremii #conditii meteo #vreme calda

Pregateste-te de un weekend cu soare! Iata ce temperaturi vom avea in acest sfarsit de saptamana

Gata cu atmosfera mohorata care ne-a insotit in ultimele saptamani! Soarele iese in sfarsit in stratul de nori si promite sa stea la vedere pentru intregul weekend. Asa ca, daca de zapada nu ne putem bucura decat pe crestele muntilor, sa profitam de zilele frumoase din acest mijloc de luna decembrie.

Vineri, stratul de nori mai persista in doar cateva zone de pe harta tarii. Vor cadea precipitatii pe arii restranse doar in Dobrogea, Maramures si centrul Romaniei, in timp ce in restul tarii cerul va fi partial noros. Se semnaleaza aparitia fenomenului de ceata in jumatatea sudica a tarii in timpul diminetii si seara. Temperaturile se incadreaza in intervalul 4-8 grade Celsius.

Sambata avem parte de un cer partial noros in toata tara si de valori termice intr-o usoara crestere, maximele zilei fiind cuprinse intre 6-10 grade Celsius. Pe alocuri se inregistreaza intensificari ale vantului, in special la munte.

Duminica, regimul termic se mentine la acelasi nivel, cu temperaturi de 5-8 grade Celsius in toate regiunile tarii si cu vreme frumoasa. Exista riscul aparitiei unor ploi in zona de nord a tarii. In Capitala, cerul va fi senin pe intreaga durata a sfarsitului de saptamana, serile si diminetile fiind marcate si de aparitia cetii.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea