Social

#alimente gust amar #amar #gust amar #personalitate

Preferi gustul amar? Iata ce spune acest lucru despre personalitatea ta

Stiai ca preferintele alimentare iti tradeaza personalitatea? Preferi alimentele cu gust amarui sau chiar amar? Iata ce spune acest lucru despre tine.

Cercetatorii austrieci, au realizat un studiu la Universitatea din Innsbruck, in urma caruia au descoperit ca amatorii de gust amar au o inclinatie mai mare spre sadism, machiavelism, narcisism si psihopatie. De asemenea, cei care prefera gustul amar sunt mai egoisti, vanitosi si le place sa-si vada semenii suferind.

Potrivit libertatea.ro, studiul s-a efectuat pe un esantion de persoane carora le-au fost oferite alimente cu diferite gusturi. Acestea au fost puse sa stabileasca o ordine a preferintelor fiecarui gust. Acestia au fost supusi apoi unui test de personalitate.

Rezultatele testului au aratat ca in randul persoanelor care prefera gustul amar se intalneste o tendinta crescuta catre sadism, machiavelism, narcisism si psihopatie.

La fel ca in cazul plantelor, al caror grad de amareala indica nivelul de toxicitate, la om gustul amar ar corespunde unei nevoi de a se pune in pericol, a cautarii de senzatii tari.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea