Social

#ovidiu draganescu #mita #aghiotant traian basescu #prefect timis

Prefectul de Timis i-ar oferi 25.000 de euro lui Basescu pentru a-si pastra functia

Prefectul de Timis , ( foto ), se afla in centrul unui imens scandal dupa ce a fost surprins in flagrant, in timp ce isi negocia mentinerea pe post cu un asa-zis aghiotant al lui Traian Basescu.

Flagrantul a fost realizat de ziarul cat si stenograma convorbirii dintre cei doi.

In inregistrarea video , Draganescu este filmat in timp ce ii propunea 25.000 de euro unui reporter al ziarului respectiv, despre care credea ca este aghiotantul presedintelui Traian Basescu, 25.000 de euro pentru a nu fi schimbat din functie.

Reporterul respectiv aflase ca prefectul de Timis cauta o relatie la nivel inalt, deoarece avea informatii ca urmeaza sa fie schimbat, intalnirea fiind mijlocita de un ziarist sub acoperire.

Discutia si negocierea pentru banii pe care Draganescu a fost dispus sa-i dea in schimbul mentinerii sale pe functie a avut loc in restaurantul hotelului Reghina Blue din Timisoara.

Se pare ca prefectul de Timis vroia o " extensie " de minimum 30 de zile pentru a nu fi schimbat din functie, iar dupa aceea, sa plece pe o alta functie, undeva la Ministerul Apararii.

Cei doi ar fi convenit sa se intalneasca in cateva zile pentru ca Draganescu sa ii poata da "aghiotantului" suma convenita. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea