Social

#venituri incasate #ministerul justitiei #catalin predoiu

Predoiu isi face publice si veniturile ca membru al Guvernului

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu , a beneficiat, in perioada martie-noiembrie 2008, de un salariu net de 46.380 de lei plus indemnizatia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, in valoare de 21.000 de lei.

Declaratia de avere a ministrului, publicata luni, nu contine aceste date deoarece, raportat la data completarii declaratiilor, respectiv 31 decembrie 2008 , ultimul an fiscal incheiat este anul 2007, cand domnul Catalin Predoiu nu era ministru al Justitiei.

Prin urmare, in declaratia sa de avere nu au cum sa apara veniturile realizate ca demnitar al Guvernului Romaniei, informeaza NewsIn.

Veniturile ministrului Justitiei sunt calculate estimativ, urmand ca acestea sa fie stabilite cu exactitate prin calculul fiselor fiscale ce vor evidentia veniturile salariale incasate de la Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti in cursul anului 2008, iar la aceste sume se vor adauga si veniturile obtinute din activitatea de avocatura corespunzatoare lunilor ianuarie-februarie 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea