Social

#locuinte inundate #ravagii capitala #furtuna bucuresti #isu #copaci cazuti #bucuresti

Prapad in Capitala in urma furtunii de aseara! ISU in alerta!

Capitala a fost lovita luni seara de o furtuna violenta. Ploile torentiale si vijeliile au dus la inundarea mai multor locuinte, au daramat copacii si au distrus numeroase autoturisme. Peste 20 de persoane s-au vazut nevoite sa apeleze la ajutorul ISU.

 

Peste 20 de persoane au solicitat ajutorul ISU, dupa ploaia torentiala de luni seara, din Capitala. Cel putin 25 de locuinte au fost inundate, in noaptea de luni spre marti, in urma ploii torentiale din Capitala, iar mai multi copaci au cazut pe strazi.

Probleme au mai fost semnalate si in zona Aparatorii Patriei, iar un stalp de pe Bulevardul 1 Mai a luat foc in urma unui scurtcircuit, provocat, probabil de un fulger.

Dupa ora 23:00, cele mai multe solicitari au fost facute pentru indepartarea copacilor cazuti pe carosabil sau pe autoturisme.

Cele mai mari probleme au fost semnalate in sectoarele 4 si 5 a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, pentru News.ro.

Tot aseara, din cauza furtunii si a cantitatii mari de apa acumulata pe carosabil, mai multe tramvaie au ramas blocate pe sine. Este vorba despre tramvaiele de pe liniile 7, 23, 27 si 47, care au fost blocate de ape in zona 11 Iunie. Apa Nova a precizat ca au fost primite sesizari de acumulari de apa pe strazile 11 Iunie, Mitropolit Nifon si Perinita, scrie libertatea.ro.

Sursa foto: f64.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea