Social

Pranzul, la o narghilea cu mere

La orele moi ale pranzului, cu o cafea la nisip aburinda in fata si o revista sau doar cu gandurile tale, ori poate in serile relaxante de weekend alaturi de prieteni. De fapt, usor se gasesc pretexte pentru o narghilea , iar tinerii sunt clientii predilecti ai acestei petreceri fructate a timpului. Inainte de Bac, fumuri fructate La Aida Cafe, amiaza molcoma zace ca un nor adormit, printre scaune. Laurentiu nu are decat un client de servit, iar pentru narghilea, tocmai soseste o pereche de liceeni .Dana si Alex au deja un trecut in acest domeniu: ea a primit de ziua ei in dar o narghilea, iar el vine sa traga saptamanal fumuri parfumate. Aceasta este, de altfel, o practica obisnuita printre colegii lor, imbiati sa aleaga o varianta de siesta, care, spune Alex, le confera calm, liniste si placere. Aromele preferate sunt de pepene si mar si tot acestea se vand cel mai bine, spune barmanul. Cafea la nisip, condimentata egiptean La Valea Regilor e tot amiaza, si doar Ruxandra se relaxeaza la o narghilea de cirese, intaritor post-sesiune. Fata a deprins placerea acum multi ani, in Vama Veche, si de-atunci n-a lasat-o. Ii place sa traga din narghilea singura, fara companie, cu o cafea tare la nisip, in acorduri de muzica orientala . Loay Khamis, patronul, spune ca a pregatit pentru clientii sai specialitati dintre cele mai apetisante, aduse din tara lui natala, Egipt: tutunul, cafeaua la nisip cu hel - un condiment special -, dar si nectar egiptean pentru cocktailuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea