Social

#costum de baie #nudism #practicare nudism #avantaje nudism

Practici nudismul? Se spune ca are peste 200 de avantaje!

Practicarea nudismului are peste 200 de efecte pozitive pentru sanatatea fizica, starea de spirit, viata sociala si sexuala. O spun chiar adeptii acestui mod petrecere a vacantelor estivale, potrivit "El Pais". Publicatia mai scrie ca 20 de milioane de oameni din Europa opteaza pentru turismul naturist.

"Inceputul e greu", sustine Ismael Rodrigo, presedintele Federatiei Spaniole de Naturism. "Dupa ce fac o incercare, majoritatea decid sa nu mai poarte niciodata costum de baie", spune Rodrigo.

Nudismul are multiple avantaje, sustin adeptii lui. Ajuta oamenii sa-si accepte in mai mare masura corpul asa cum este, diminueaza stresul, creste nivelul de stima personala si ajuta la depasirea unor idei preconcepute despre canoanele de frumusete. "Daca de mici suntem invatati sa consideram nuditatea ca pe un lucru normal, ne vom da seama ca exista diferite tipuri de corpuri si ca aceasta este situatia normala", explica Rodrigo.

In plus, practicarea nudismului, sustin adeptii lui, este si o dovada de respect fata de natura. "Aproape toti cei care stau in casa imbracati folosesc aerul conditionat. Eu nu am nevoie de asa ceva pentru ca, atunci cand renunti la haine, temperatura corporala iti scade cu cinci grade", sustine Rodrigo.

Sursa foto: mamiverse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea