Social

#pozitie somn #fericire cuplu #cuplu somn

Pozitia in care dormi iti arata cat esti de fericit in cuplu

Pozitia de somn reflecta cat de fericit esti in dragoste, sustin cercetatorii britanici, care au descoperit ca distanta pe care o pastreaza partenerii in pat, in timp ce dorm, este un indicator al satisfactiei in cuplu.
 

Cercetatorii de la Universitatea din Hertfordshire au "patruns" in dormitoarele a peste 1.000 de persoane, pentru a afla care este pozitia lor preferata de somn. Acestea au fost puse sa raspunda apoi la un chestionar cu intrebari legate de satisfactia in cuplu.

94% dintre persoanele intervievate care au raspuns ca se tin in brate ori ca stau lipite de partenerii lor atunci cand dorm au declarat ca au o relatie frumoasa si ca sunt fericite in dragoste.

Oamenii de stiinta considera ca partenerii care impart acelasi pat, dar dorm la o distanta de aproximativ 70 de cm unul de celalalt au probleme in relatie si trebuie sa mediteze asupra a ceea ce pot face pentru a readuce armonia si fericirea in cuplurile lor.

Cu alte cuvinte, cu cat partenerii dorm mai apropiati in acelasi pat, cu atat fericirea este mai mare, iar cu cat distanta dintre ei masoara mai multi centimetri, cu atat exista mai multe probleme in cuplu.


Sursa foto: Jutarnji.hr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea