Social

# familie sua #poveste tragica #coronavirus

Povestea tragica a unei familii care a pierdut 8 membri din cauza coronavirusului!

Tragedie fara margini pentru o familie. Opt membri si-au pierdut viata dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus. Cum nu era suficient, afacerea familiei a dat faliment din cauza pandemiei. Familia care traieste in SUA este in stare de soc.

Ricardo Aguirre si-a pierdut tatal si alti 7 membri ai familiei, care au murit dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus. Pandemia i-a distrus afacerea, care prospera pana inceputul pandemiei si i-a imbolnavit si pe el, pe sotia sa insarcinata si pe doi dintre copiii sai.

„Ma simt atat de neputincios. Sunt furios ca nu am putut sa ma intorc acolo unde eram. Mi-am pierdut tatal. Este foarte greu”, a povesteste Ricardo Aguirre pentru CNN.

Barbatul nu stie de unde au luat virusul, deoarece au purtat masti tot timpul si erau foarte atenti la dezinfectarea mainilor. Cu toate acestea, primul caz a aparut in familie in luna mai, iar tatal barbatului s-a luptat cu virusul pana la mijlocul lui septembrie. Mama acestuia si-a revenit, insa inca se lupta cu urmele lasate de boala si are nevoie de tratamente.

„Tatal meu a murit pe 11 septembrie in bratele mele, la 03:30 dimineata. A fost foarte greu, pentru ca noi faceam totul impreuna. 42 de ani am fost alaturi de el”, a declara barbatul printre lacrimi.

Atat Ricardo, cat si sotia acestuia, insarcinata in patru luni la vremea aceea, au avut coronavirus. La fel si cei doi fii ai cuplului. Facturile medicale se apropie deja de un milion de dolari. O factura care este peste puterea lui Ricardo sa o plateasca, chiar si prin programul Obamacare.

“Nu-mi permit! Este prea mult! E ca si cum as plati o casa”, explica Ricardo.

Pandemia i-a afectat afacerea, care inainte prospera. Acum barbatul se roga doar sa fie sanatosi si astepta ca sotia acestuia sa nasca prima fetita a familiei. 

„Am simtit ca suntem pregatiti atat  financiar cat si emotional pentru a avea grija de inca o fiinta umana. Acum, cu tot ce se intampla, tot ce ii cer lui Dumnezeu este putere sa ne descurcam de pe o zi pe alta”, adauga Ricardo.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea