Social

#somn la locul de munca #saltele # adormit profesionist #director de somn

Poti castiga 1.600 de dolari ca sa dormi la locul de munca

Daca ai nevoie de un al doilea job, poti opta pentru un post care nu presupune sa faci prea mult efort, ci, din contra, sa te odihnesti foarte bine. O firma producatoare de saltele din SUA, care se numeste Sleepy, plateste angajatilor cate 1.600 de dolari pe luna doar pentru a dormi la locul de munca.

In prezent, compania Sleepy cauta o persoana pentru postul de "Director de somn", caruia vor sa ii plateasca 10 dolari pe ora, potrivit site-ului AOL Jobs.

Candidatul ideal nu trebuie sa exceleze la capitolul cariera, ci sa fie "un adormit profesionist", deoarece jobul consta in testarea saltelelor pe care le produce compania.

In anuntul de angajare al companiei se cere o experienta minima de 18 ani de somn, o buna capacitate de a comunica in somn, atat in scris, cat si oral, dar sa prezinte si disponibilitatea de a face delegatii, deoarece angajatii pot fi repartizati sa traga un pui de somn in mai multe orase unde compania detine magazine.

Compania Sleepy nu este la primul anunt de acest gen. Firma americana a mai avut o astfel de intiativa si in 2011, cand s-au inscris in aceasta competitie a somnului 200 de persoane.

Sursa foto: tag.microsoft.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea