INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Posta anti-CEDO

Statul roman reuseste sa impiedice depunerea reclamatiilor la Curtea Europeana a Drepturilor Omului cu ajutorul unor smecherii realizate de functionarii Postei Romane. ZIUA prezinta in numarul de azi o modalitate prin care statul roman reuseste sa evite reclamatii la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg, in caz ca se va dovedi a fi o practica nesingulara. Nu este vorba despre indreptarea actului de justitie si eliminarea erorilor judiciare, ci de o smecherie grosolana realizata prin intermediul functionarilor de la Oficiul Postal Craiova. Este deja cunoscut ca multi dintre cei care au expediat plangeri impotriva Romaniei la CEDO, nu mai primesc acasa talonul postal de confirmare a expeditiei. In acest mod, este depasit termenul de sase luni de la data emiterii ultimei sentinte in Romania in care trebuie depusa plangerea la CEDO. Prezentam cazul unui cetatean care a reclamat aceasta situatie la Directiile regionale ale Postei Romane, cu banuiala legitima ca s-a intamplat ceva necurat. In urma plangerii a primit acasa un talon de confirmare de primire (la Strasbourg) contrafacut. Mai precis, Posta Romana a consemnat in fals avizul de receptie. (continuarea in Ziua )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea