Social

Porumboiu, intre tribune si tribunal

Adrian Porumboiu considera ca piata fotbalului din Romania este artificiala, valoarea jucatorilor fiind multiplicata ca la Caritas. In premiera pentru Divizia A, fostul arbitru a decis ieri sa-si dea in judecata, pentru denigrare, trei fosti jucatori.

Anul fotbalistic 2006 debuteaza cu un scandal de proportii, Adrian Porumboiu anuntind, o premiera pentru Romania, ca a dat in judecata trei fosti jucatori (Sabin Ilie, Nana Falemi si Claudiu Raducanu) pentru declaratii denigratoare, carora le vor fi solicitate daune consistente. Inainte de a face anuntul, finantatorul formatiei FC Vaslui, ultima in clasamentul Diviziei A la finalul turului, a prezentat documente justificatoare pentru sumele pe care le-a platit inculpatilor. Noi nu platim bani cu sacosa, iar jucatorii nu prea au inteles acest lucru. FC Vaslui nu are nici un fel de datorie fata de buget sau fata de fotbalisti. Prin contracte, s-au negociat sumele brute, tot noi achitind si impozitele catre stat. Documentele sint clare, nu inteleg de ce fac asemenea declaratii inconstiente, cum ca nu ar fi primit bani. Sabin a primit 40.000 de dolari, iar Raducanu a incasat 125.000 de dolari, impozitul fiind de circa 36.000 de dolari. Cu Falemi, adus la cererea speciala a lui Rednic, nu am negociat eu direct. Sint uluit de declaratiile facute de cei trei, nu inteleg ce se intimpla, dar nu se mai poate continua asa, pentru ca este in joc imaginea mea, si-a explicat Porumboiu gestul.

Piata din Romania este umflata

Intrat in urma cu un an in lumea investitorilor din fotbal, Adrian Porumboiu a ajuns la concluzia ca afacerile din agricultura sint mai sanatoase. Marea problema e ca piata din Romania este umflata. Sint jucatori a caror valoare de piata este demna de Caritas, de 8 ori mai mare decit cea reala. M-am saturat sa arunc banii pe fotbalisti care nu stiu nici sa dea cu piciorul in minge! , a declarat fostul arbitru international.

Sabin a jucat un singur meci integral

Porumboiu s-a scandalizat dupa declaratiile facute de Sabin Ilie in noaptea de Revelion, cind a afirmat ca a facut cea mai mare greseala a vietii sale atunci cind a semnat cu FC Vaslui, club de la care nu a primit nici un ban. A jucat un singur meci intreg, 90 de minute. Daca spune ca nu a primit nici un ban, inseamna ca este nebun! Cred ca el are probleme grave. El trebuie sa dea bani inapoi, daca mai vrea sa joace fotbal. Cred ca a fost gripat. Nu este jucator in lumea asta, fie el si Ronaldinho, sa primeasca 40.000 de dolari doar pentru un meci. Contractele de la Vaslui sint cele mai mari din Divizia A. Are o clauza de reziliere cu Vasluiul. El nu va mai juca pina nu rezolva clauza. Va fi o clauza destul de dura, pentru ca si minte!, a spus finantatorul ultimei clasate din campionatul intern. El a anuntat ca se va orienta spre jucatori din strainatate, dar negociaza si aducerea lui Bogdan Stelea , dupa ce tratativele cu Lucian Marinescu au esuat. O sa mai aduc doi jucatori straini valorosi, dar nu le dau numele acum. L-as fi adus si pe Zidane, dar nevasta-sa e manechin, iar la Vaslui nu putea sa prezinte decit recolta griului, a mai spus, mucalit, Porumboiu, precizind ca declaratiile mincinoase preluate in mass-media il incurca la aceste negocieri.

Pariu Becali-Copos-Porumboiu

Prezenti de sarbatori la Poiana Brasov, Adrian Porumboiu, George Copos si Gigi Becali au facut un pariu, prin care se obliga sa investeasca in Steaua, daca formatia din Ghencea va juca in acest an finala Cupei UEFA. Intr-adevar, am un pariu cu Gigi Becali ca, in momentul in care va cistiga finala, va fi sustinut din mai multe directii, chiar dinspre Vaslui. Steaua are o echipa foarte buna, o echipa care merita sa joace finala. Sa ajunga ei acolo, si va dezvalui si sumele, a spus Adrian Porumboiu, refuzind sa dea alte amanunte despre ineditul pariu.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea