Social

Portughezul Quaresma, la FC Barcelona

Quaresma, atacantul portughez al echipei Sporting Lisabona , a semnat un contract pe patru ani, cu o optiune de prelungire pentru un an, cu formatia spaniola de fotbal FC Barcelona si urmeaza sa fie prezentat vineri presei, dar sub rezerva efectuarii vizitei medicale, programata pentru joi, au anuntat miercuri seara responsabilii catalani, citati de AFP.

Acordul intre "Barca" si tanarul in varsta de 19 ani, considerat una din marile sperante ale fotbalului mondial, este "total", dar mai raman de rezolvat modalitatile de plata pentru transferul sau.

Din surse apropiate clubului catalan, care nu a facut nici un fel de precizare asupra valorii contractului, suma s-ar ridica la aproximativ 7 milioane euro, plus un jucator la schimb, eventual brazilianul Fabio Rochemback.

Dupa portarul turc Recber Rustu / Fenerbahce / si fundasul mexican Rafael Marquez /AS Monaco/, Quaresma este al treilea jucator recrutat de noua conducere a clubului spaniol.

Dupa cum se cunoaste, FC Barcelona poarta tratative cu Paris Saint-Germain pentru obtinerea transferului brazilianului Ronaldinho .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea