Social

# portretul femeii moderne #femeia de azi #studiu femei #ce vor femeile

Portretul femeii de azi. Tu te regasesti?

Femeia de azi este puternică, creativă, mereu deschisă să învețe ceva nou, are încredere în propriile gusturi și menține echilibrul între viața profesională și cea personală, considerând că este nevoie de ambii parteneri pentru a construi o familie fericită, arata un studiu recent.

De asemenea, femeia de azi pur și simplu iubește să iubească, știe că frumusețea vine din interior, dar și că trebuie să muncească din greu, mai arata sondajul la care au participat peste 7.000 de persoane.  

"Ne-am propus să identificăm portretul femeii din ziua de azi. În urma rezultatelor, am aflat că aceasta a evoluat în ultimii 20 de ani, de la o femeie dedicată aproape exclusiv familiei și celor dragi, la o femeie care reușește să echilibreze viața personală cu cea profesională și să-și găsească timp pentru micile ei plăceri", a declarat Lavinia Ghinescu, Brand Manager Local Chocolate Brands, Mondelez România și Bulgaria.

Iata si alte date interesante din studiul prilejuit de lansarea unor noi sortimente Poiana:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea