Social

#europa #sua #poluare #nivel #emisii #dublu #japonia

Poluarea auto din SUA, dubla fata de Europa

Poluarea auto din Statele Unite (SUA) este < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de doua ori mai mare decat in Europa si Japonia, potrivit cercetarilor realizate de Compania de audit JATO Dynamics care a calculat nivelul mediu al emisiilor de CO2 pe an si nivelul consumului mediu al modelelor noi.

Nivelul mediu al emisiilor de CO2 pentru noile modele a ajuns in 2008 la valoarea de 3,26 tone pe an, o scadere de 0,11 tone fata de 2007, informeaza Carscoop.

In Japonia, nivelul mediu al emisiilor de CO2 in 2008 este de 3,10 tone, o scadere de 0,8 tone fata de 2007. SUA sta cel mai prost la acest capitol, unde se inregistreaza un nivel mediu al emisiilor de CO2 de 5,77 tone pe an. In ceea ce priveste consumul automobilelor, lucrurile nu stau deloc diferit.

Media consumului pe toate modelele care alcatuiesc segmentele de piata este de 10,6 litri la 100 km in SUA, de 5,83 litri la 100 km in Europa si de 5,79 litri la 100 km in Japonia, potrivit datelor furnizate de JATO. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea