Social

# expertiza psihiatrica Eugen Stan # Eugen Stan #politistul-pedofil

Politistul-pedofil: „Sunt bolnav de diabet, nu la cap!”

Politistul-pedofil Eugen Stan, care a fost arestat pentru 30 de zile, refuza expertiza psihiatrica! Declaratia sa este de-a dreptul halucinanta!

Dupa ce a abuzat doi minori intr-un lift din cartierul Drumul Taberei din Capitala, Eugen Stan a fost saltat, retinut, iar casa i-a fost perchezitionata. Politistul pedofil este arestat pentru 30 de zile, fiind arestat preventiv pentru trei fapte. 

 „Sunt bolnav de diabet, nu la cap”, le-ar fi spus Eugen Stan anchetatorilor.

Politistii inceaeca sa ia legatura cu parintii copiilor abuzati, dupa ce, in urma perchezitiilor la locuinta agentului de la Rutiera, anchetatorii au descoperit ca acesta pastra in calculator imagini cu minori, doua conturi de Facebook, mai multe discutii intre pedofil si anumiti minor, dar si discutii cu femei ce aveau conotatii sexuale. Deasemenea, anchetatorii au constatat ca politistul pedofil frecventa site-uri pentru adulti.

„Avem de-a face cu un individ pe care, nu stiu de ce, il numim politist. Noi ii jignim pe politistii adevarati, el nu a prins niciodata un hot. Se va ordona o ancheta, un examen psihiatric, chiar daca refuza acest examen, ii va agrava situatia. Omul acesta are un avocat care il indruma. Omul acest invoca tot felul de chestii de felul acesta, dar poate va fi supus si testului poligraf”, a declarat Liviu Chesnoiu, expert criminalist, pentru Antena 3.

Noi detalii halucinante ies la iveala! Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012, atunci când preşedintele României era Traian Basescu, cu ordinul ”Barbatie şi Credinta”, potrivit Mediafax.

“Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decoratii. In temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constitutia României, republicata, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 şi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al României, cu modificarile şi completarile ulterioare, având in vedere propunerea ministrului administratiei şi internelor, in semn de apreciere pentru implicarea directa in combaterea efectelor provocate de conditiile meteorologice exceptionale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieti omeneşti, deblocarea drumurilor şi ajutarea populatiei sinistrate, pentru indeplinirea exemplara a misiunilor incredintate de-a lungul intregii lor cariere, Preşedintele României d e c r e t e a z a: Art. 10. - Se confera Medalia Barbatie şi Credinta clasa a III-a, cu insemn pentru civili: domnului agent şef principal de politie Stan Ion Eugen”, potrivit decretului publicat in Monitorul Oficial pe 09 iulie 2012.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea