Social

#politisti criza benzina #politisti pixuri hartie

Politistii, in criza de hartie, pixuri si benzina

Criza si lipsa bugetului pentru acest an ingreuneaza activitatea in institutiile de stat, iar cel mai afectat minister este cel al Administratiei si Internelor.

Astfel, impasul financiar da nastere unor imagini demne de o comedie neagra : pixurile si colile de hartie trebuiesc "judicios" folosite, iar plata la utilitati , telefonie si internet creeaza adevarate frisoane , informeaza Evenimentul Zilei.

Liderii sindicali ai angajatilor de la Interne nu reusesc sa-si explice de ce MAI-ul este "campionul" problemelor financiare, in conditiile in care si anul trecut "am trecut printr-un moment de mare austeritate ".

Dintre structurile componente ale Ministerului de Interne, cea mai afectata de lipsa bugetului este Politia Romana . Mare parte dintre angajati sunt nemultumiti de faptul ca risca sa plateasca din propriul buzunar daunele provocate masinilor de serviciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea