Social

#politist #discovery channel # politisti romani

Politistii din Romania ajung pe Discovery

Politistii din Romania vor fi protagonistii unor emisiuni documentare, difuzate de Discovery Channel in 105 tari din intreaga lume.

"Ultimate Cops" ("Politisti de elita" - n.red.) este primul reality crime show filmat de Discovery Channel in mai multe tari si va fi difuzat in Europa Centrala si de Est, dar si in Orientul Mijlociu si Africa.

Politistii din Romania vor aparea in aceste documentare alaturi de cei din Polonia si Rusia. Telespectatorii vor putea vedea diferite actiuni ale oamenilor legii, de la investigatii teroriste la depistarea retelelor de traficanti.

Emisiunea surprinde operatiuni reale, iar relatarea este facuta din prisma politistilor care au participat la aceste actiuni. Filmarile din tara noastra au fost facute dupa o intelegere intre Discovery Channel si Ministerul Administratiei si Internelor .

Fiecare episod din "Ultimate Cops" surprinde o alta tema, iar emisiunea va fi difuzata, pentru prima oara, in luna aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea