Social

Politistii comunitari fac cumparaturi pentru batrani in perioada caniculara

Ca sa nu iasa din case cand afara sunt peste 35 de grade, varstnicii din Targu Jiu au primit un ajutor special. La cumparaturi pentru ei merg... politistii comunitari . Batranii nu trebuie decat sa faca lista de cumparaturi si sa dea un telefon.

Procedura este simpla. Persoanele care doresc sprijin ca sa cumpere alimentele de stricta necesitate si apa imbuteliate se pot adresa la Telefonul Cetateanului – 984, iar politistii comunitari le vor aduce produsele solicitate.

Batranii sunt incantati de acest serviciu gratuit , pus la dispozitie de autoritatile locale.

Dupa ce produsele au fost cumparate, ajung in cel mai scurt timp la solicitant.

Politistii le recomanda gorjenilor care solicita acest serviciu sa nu permita accesul in locuinta niciunei persoane care nu se legitimeaza.

"Agentii se legitimeaza, primesc banii, fac cumparaturile pe care le aduc cu bonul de casa. Ii rog pe cetateni sa fie atenti sa nu ne trezim cu presupusi agenti", a declarat Ion Tudor, director Politia Comunitara Tg. Jiu.

Este a doua vara cand in Gorj politistii comunitari vin in sprijinul batranilor care nu pot sa iasa afara din casa in perioadele caniculare.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea