Social

#politisti #retete false #retinere persoane

Politistii au retinut 13 persoane in dosarul retetelor false

Politistii au retinut, marti seara, in baza unor mandate emise procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, un numar de 13 persoane in dosarul eliberarii de retete false.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca printre persoanele retinute se afla farmacisti, precum si reprezentantul unei firme ce intermedia vanzarea de medicamente. Audierile au fost facute la Politia Capitalei.

In cursul acestei luni, procurorii Parchetului Tribunalui Bucuresti au dispus inceperea urmaririi penale pentru 22 de persoane, farmacisti si medici.

Persoane vizate sunt acuzate de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals intelectual si uz de fals, dare de mita, luare de mita si spalare de bani. Potrivit procurorilor, farmacistii si medicii care lucrau in cadrul aceleiasi retele farmaceutice au compensat ilegal contravaloarea unor retete false. In acest fel, au adus un prejudiciu de circa 1,6 milioane de lei la bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea