Social

#politia sector 1 #firma tractari auto #fratii militaru

Politisti din sectorul 1, patronii unei firme de tractari auto

Trei frati care lucreaza pentru Politia Romana si-au facut o firma de tractari auto .

Acestia se afla in conflict de interese, deoarece ajung sa completeze procesele-verbale ale celor care apeleaza la serviciile firmei inregistrate pe numele sotiilor. Mai mult, firma are materiale promotionale in sediul Biroului de accidente usoare a Politiei Sectorului 1.

Acest conflict de interese la fratilor Militaru, care lucreaza pentru Politia Sectorului 1 este tainuit si pasuit de catre superiorii celor trei agenti, scrie Jurnalul National.

Soferii se tem insa de urmarile pe care le-ar putea suporta daca ar vorbi despre acest lucru si, mai mult, unii chiar aleg fir­ma politistilor, tragand nadejdea ca astfel vor fi tratati cu indulgenta de catre agen­tii-afaceristi.

Auto mili SRL a fost infiintata in februarie 2007 de catre doua femei, Elena Militaru si Verginica Militaru, sotiile a doi dintre agentii de la biroul de constatari al Sectorului 1 la acel moment, iar pe anul 2007, socie­tatea a declarat o cifra de afaceri de aproape 170.000 de lei si un profit de 60.000 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea