Social

#politicieni #politicieni romani #ridicularizare

Politicienii romani, ridiculizati in expozitia "Show-off of of!"

Anca Boagiu, Elena Udrea, Gabriela-Vranceanu Firea, Victor Ponta sau Robert Turcescu sunt doar o parte din politicienii romani care apar in ipostaze ridicole in expozitia semnata de artista Marilena Murariu, "Show-off of of!", deschisa publicului larg pana pe data de 10 decembrie 2012 la Palatul Sutu din Bucuresti.

Vernisajul expozitiei de pictura prezinta tablouri inspirate din realitatea politicii romanesti si din programe de televiziune care se bucura de cea mai mare audienta in prezent. Artista Marilena Murariu a modificat in mod ironic aparitiile personajelor din politica, realizand picturi nonconformiste pe panze inalte de peste 2 metri.

"Intentia este de a deconspira circul mediatic zilnic, agresiv si degradant, intretinut in mod grotesc de politicieni. Vom regasi o lume a "sforarilor" publici care ocupa ecranele televizoarelor zi de zi si seara de seara. Un univers in care manipulatori si manipulati sunt prinsi laolalta in aceeasi plasa de interese si de... stele", se precizeaza intr-un comunicat.

Tablourile sunt denumite in functie de emisiunile din care s-a inspirat artista, precum "Te-mpui cu blondele" sau "Duminica noaptea in familie".

Expozitia va fi deschisa publicului intre 29 noiembrie si 10 decembrie 2012, la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea