Social

Politicienii fac metrou la sate si bazin de scufundari subacvatice

Oamenii politici se intrec in aceasta campanie electorala in promisiuni facute alegatorilor care mai de care mai nastrusnice. Metroul intre doua localitati rurale, helioportul, bazinul de scufundari subacvatice ori fantanile arteziene in mijlocul satului sunt doar trei dintre cele mai halucinante promisiuni facute alegatorilor.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, incearca sa-i convinga pe vranceni sa-l voteze mizand pe un proiect fantasmagoric: helioport la Focsani. Inca din 2004 personalul unitatiimilitare de aviatie din Focsani a fost mutat la o alta unitate de profil din Brasov, iar toate utilitatile sale au fost preluate de catre UM 01270, inclusiv poligonul si pistele de aterizare si decolare.

Acum, in plina campanie electorala, Oprisan promite celor care-l vor vota ca va trece terenul din patrimoniul MApN in patrimoniul Consiliului Judetean Vrancea, iar ulterior il va transforma in... helioport. Acelasi Marian Oprisan spune ca intentioneaza sa "traga" Canalul Siret-Baragan pe la marginea Focsaniului pentru a avea apa in definitivarea fantasmagoricului sau proiect.

O alta promisiune demna de filmele SF este si cea a primarului PD-L in functie din comuna vranceana Campuri, Dumitru Vladescu, care i-a asigurat pe sateni ca-i va cadorisi din bani proprii cu un complex balnear dotat cu fantana arteziana , gheizere termale si un mare bazin pentru scufundari subacvatice chiar in mijlocul satului.

Primarul PSD din localitatea vranceana Panciu, Ion Petre, vine si el cu o propunere in fata alegatorilor sai: acesta vrea sa construiasca o sosea suspendata care sa lege orasul viticol de Magura Odobestilor.


Nici candidatul PD-L la primaria municipiului Focsani Alin Tratculescu nu se lasa mai prejos cand vine vorba de promisiuni: acesta si-a asigurat alegatorii de orientare homosexuala ca, daca il vor alege, le va face o parada gay in fiecare luna si le va asigura gratis materialele de protectie sexuala.

In Neamt, candidatul PNG-CD la functia de primar al orasului Roznov , Mirandolina Vinca, le promite alegatorilor ca va construi metrou intre satele Chintinici si Slobozia, care apartin de Roznov, daca va fi aleasa. Mirandolina Vinca sustine ca are investitori italieni dispusi sa construiasca metroul intre cele doua sate ale orasului care, pana in urma cu doi ani, era comuna.

Candidatul din partea partidului condus de Gigi Becali nu are, deocamdata, nici un plan al investitiei pe care vrea sa o realizeze pentru cei aproape opt mii de locuitori ai orasului Roznov.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea