Social

#pakistanezi impuscati india

Politia indiana a impuscat doi militanti pakistanezi

Politia indiana a impuscat duminica, in apropierea capitalei, doi barbati inarmati pe care ii prezinta drept militanti pakistanezi, in contextul in care India este in stare de alerta sporita inaintea zilei natioale.

O echipa a fortelor antiterorism a urmarit masina la bordul careia se aflau cei doi, interceptandu-i la Noida, la 20 de kilometri de New Delhi, a anuntat Brij Lal, membru al conducerii politiei din statul Uttar Pradesh. "Echipa le-a cerut teroristilor sa se opreasca", a spus el, insa cei doi au deschis focul asupra politistilor, care au ripostat si i-au impuscat.

"Pasapoartele recuperate arata ca cei doi sunt pakistanezi", dar niciun element nu permite asocierea lor cu Lashkar-e-Taiba (LeT), gruparea islamista acuzata de New Delhi ca a comis atentatele de la Bombay din toamna anului trecuta, a declarat oficialul.

"Sunt cu siguranta pakistanezi, dar pana nu examinam documentele, nu putem trage nicio concluzie" cu privire la apartenenta lor la LeT, a adaugat el. Politia a mai anuntat ca a gasit in masina celor doi cinci pusti de asalt AK-47, cinci grenade si detonatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea