INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Poezie pentru Rasca

ntre 17 si 28 august , la Manastirea Rasca din Bucovina se va desfasura "Programul anual de Creative Writing", participarea fiind absolut gratuita pentru cei 10 poeti care vor fi selectati. In acest sens, pana la data de 3 iulie, se pot trimite spre selectare cele mai recente 5 poeme, indiferent de stadiul scrierii lor sau de valoare, la adresa urmanov@yahoo.com, cu subject "Creative Writing Rasca 2007. Cei care vor sa se inscrie la concurs trebuie sa aiba intre 16 si 26 de ani si sa nu fi debutat intr-o revista literara importanta sau in volum. Organizatorii cauta talent si disponibilitate maxima de a experimenta cu propriile texte. Programul din acest an cuprinde Tehnici de Compunere Poetica (TCP) - cursul intinzandu-se pe durata intregului.(continuarea in Ziua )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea