INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Poezia virtuala, transport firesc de idei

Daca pana in anul 2000, in spatiul nostru virtual nu existau site-uri care sa dezvolte fenomenul poeziei exprimate astfel, Adrian Firica, impreuna cu Radu Herinean, inginer electronist la origine, au avut ideea infiintarii site-ului www. poezie .ro. Doi IT- sti pasionati de au gasit o modalitate facila de a aduna ideile literare ale unei generatii in continua miscare, care depinde tot mai mult de Internet. Dupa primele luni de la infiintarea site-ului erau deja aproximativ 4.000 de oameni care urmareau fenomenul. Acum, portalul are 6.000 de accesari pe zi, respectiv 200.000 pe luna, ceea ce face ca initiativa celor doi sa fie binevenita. Initial a fost conceput ca un portal de poezie, ulterior aici isi gasesc spatiu toate formele de exprimare literara: eseul, sonetul, , dar si puncte de vedere. Pe langa tinerii poeti care “vorbesc” prin aceasta forma, gasim si scriitori din Canada, SUA, Rusia, Republica Moldova, Letonia. (continuarea in Cronica Romana )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea