Social

#pod #retrocedare teren #interes public

Pod retrocedat la Brasov

Tribunalul Brasov a hotarat retrocedarea a 460 de metri patrati de teren situat sub podul de la Darste, care face legatura intre centura orasului, DN1 si E60. Hotararea magistratilor este definitiva si irevocabila.

Decizia tribunalului a surprins deoarece, intr-un caz similar, Curtea de Apel a respins cererea de retrocedare a unui teren aflat in vecinatatea aceluiasi pod.

" Judecatorii au dat o solutie exagerata, inexplicabila si lipsita de suport, in care primaria e pusa in situatia de a pune proprietarul in posesie pe terenul liber de constructii, desi acolo este o lucrare de interes public facuta pe baza de expropriere , care a respectat toate etapele legale", a afirmat primarul Scripcaru pentru Evenimentul Zilei.

Primarul s-a declarat dezamagit de faptul ca judecatorii nu au fost interesati de argumentele aduse de avocatul primariei.

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Brasov, Alina Mioc, a precizat ca decizia instantei nu precizeaza desfiintarea podului ci doar retrocedarea terenului de 460 de metri patrati.

Ladislau Vankay a solicitat retrocedarea terenului in 2007, dupa finalizarea podului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea