Social

PNTCD nu va vota cu… PNL

Taranistii vor merge cu crestin-democratul Cotizo Negrutiu, care va candida independent pentru consiliul local Timis .
 
Desi, la nivel judetean, filialele PNL, PNTCD si FDGR si-au dat mana si vor candida sub stindardul Aliantei pentru Timis, in municipiul Lugoj , taranistii au hotarat sa nu sprijine lista aliantei, formata din liberali, ci sa voteze cu propriul candidat: Cotizo Negrutiu.

Acesta si-a dat demisia din partid (pentru a nu putea fi contestat) si, sustinut de membrii PNTCD, si-a depus, ieri, candidatura pentru Consiliul Local Lugoj, din postura de independent. Decizia organizatiei lugojene a PNTCD de a-l sustine pe Cotizo Negrutiu (membru PNTCD din 11 octombrie 1995) a fost luata dupa ce taranistii lugojeni nu au primit nici macar un loc eligibil pe listele Aliantei pentru Timis pentru Consiliul Local Lugoj si Consiliul Judetean Timis.

In plus, pentru locul cinci pe lista pentru consiliul local (pozitie considerata de taranisti neeligibila, avand in vedere ca la alegerile europarlamentare liberalii lugojeni au obtinut doar 947 de voturi) li s-a solicitat "o contributie financiara" de… 20.000 de lei. "Oferta" nu a fost acceptata, la fel cum nu s-a admis pozitia 14 pe lista Aliantei pentru CJT, astfel ca taranistii lugojeni au hotarat ca, decat sa voteze cu liberalii, mai bine sa sprijine un candidat cu convingeri crestin-democrate. (continuarea in Ziua de Vest - Timisoara)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea