Social

PNL se va alia cu oricine pentru turul II al alegerilor locale

Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a declarat astazi ca liberalii nu fac blaturi electorale, insa, pentru turul al doilea al localelor, organizatiile au libertatea sa negocieze sustinerea politica cu orice partid.

"In cadrul sedintei de astazi a fost reconfirmata decizia BPC ca PNL sa participe singur pe liste la alegerile locale si posibilitatea pentru fiecare organizatie ca in turul doi sa aiba posibilitatea de a-si obtine sprijinul necesar pentru obiectivele pe care si le-au asumat", a aratat Melescanu.

Vicepresedintele PNL a explicat ca decizia Biroului Politic Central a fost motivata de faptul ca in ultimele zile "au aparut materiale in diverse publicatii care vorbesc de blat , inducandu-se ca si PNL ar fi implicat in asemenea intelegeri". "Noi am simtit nevoia sa reconfirmam ca nu avem niciun fel de blaturi", a afirmat liderul liberal.

Melescanu a subliniat ca PNL participa singur la alegeri, dar intre turul I si II, organizatiile judetene au libertatea de a lua decizii astfel incat sa poata fi alesi primarii.

"Decizia noastra a fost ca la posturile de presedinti de consilii judetene sa participam in toate judetele in nume propriu si nu am avut in vedere niciun fel de intelegere, cu orice risc", a mai spus Melescanu.

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu nu a participat la sedinta conducerii partidului, iar vicepresedintele Melescanu a explicat ca membrii BPC au fost informati "din timp" de faptul ca premierul avea program la Guvern.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea