Social

PNL: Nu e normal ca Basescu sa il sustina pe candidatul PD-L

PNL reactioneaza dur la iesirea de dupa alegeri a presedintelui Traian Basescu. Vicepresedintele liberal, Adrian Iorgulescu , e categoric: nu e normal ca Basescu sa-l sustina pe candidatul PD-L Vasile Blaga si nici sa dea lectii de morala politica!

Liderul PNL isi argumenteaza punctul de vedere, in primul rand, prin obligatiile si asumarile constitutionale ale sefului statului.

Iorgulescu mai afirma ca moralitatea in politica este un lucru discutabil atunci cand se fac referiri la cei care au fost de-o parte sau de alta a baricadei la Mineriada din 13-15 iunie 1990. El spune cei din PD-L si presedintele n-au dreptul sa vorbeasca despre aceste lucruri.

Vicepresedintele PNL mai precizeaza ca partidul sau nu doreste sa se implice in turul doi al campaniei electorale pentru Bucuresti. "Aceasta nu este batalia noastra'', conchide Iorgulescu.

Marti seara, presedintele Basescu a spus ca Sorin Oprescu este papusa lui Ion Iliescu, ca el candideaza la Bucuresti pentru a-i satisface acestuia setea de putere. Traian Basescu a continuat apoi seria atacurilor la adresa lui Iliescu.

El a spus despre fostul presedinte ca "n-are liniste decat daca e in permanenta la manetele puterii" si ca "e bolnav de putere", adaugand ca cei de la PSD ar fi trebuit sa-l lase pe Iliescu la pensie "linistit in comunismul lui" si bucurandu-se de privilegiile unui fost presedinte. Si Adrian Nastase a fost numit de Basescu papusa lui Iliescu si "copilul sau de mingi".

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea