Social

#pnl #pntcd #alegeri

PNL ia in carca 30 de taranisti

Liberalii si taranistii au stabilit, ieri, sa mearga impreuna la alegerile parlamentare viitoare, fara ca formatiunile sa formeze o alianta si sa candideze sub o sigla comuna.

Conform unui comunicat de presa, PNL si PNTCD au parafat acordul politic referitor la strategia comuna privind alegerile parlamentare din acest an, care va trebui validat de conducerile celor doua formatiuni. „In virtutea bunei colaborari intre PNL si PNTCD si in spiritul protocolului de constituire al Polului de centru-dreapta, semnat in iunie 2007, cele doua formatiuni au convenit sa participe impreuna la viitoarele alegeri parlamentare , intr-o formula politica comuna la nivelul intregii tari”, se arata in comunicat.

Potrivit acordului, PNL va asigura 30 de colegii uninominale pentru liderii taranisti , sub denumirea si sigla partidului liberal. „Candidatii din partea PNTCD vor fi desemnati in cele 30 de colegii uninominale de catre conducerea PNTCD. De asemenea, PNTCD nu va participa sub sigla proprie si nici in alianta politica sau electorala la alegerile parlamentare care urmeaza si va sprijini candidatii PNL in toate colegiile uninominale din tara.

(continuarea in Gandul)


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea