Social

PNL a stabilit candidatii pentru primariile de sector

Liberalii au finalizat, miercuri seara, listele de candidati pentru alegerile locale.

In Capitala, la sectorul 1 va candida Andrei Chiliman , iar la sectorul 2 Dragos Dinca, director al Institutului National de Administratie. La sectorul 3 intra in cursa din partea PNL Teodora Bertzi, secretar de stat in Ministerul Muncii, iar la sectorul 4 va candida Andrei Petrescu, managerul unui cunoscut lant hotelier.

Candidatul liberal la Primaria Sectorului 5 este Cristian Banu , managerul Spitalului Victor Babes. La sectorul 6 intra in cursa Antonel Tanase , secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Actualul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, este candidatul PNL pentru Primaria Capitalei. "Avem candidati tineri, aflati in pozitii manageriale, care vin cu o viziune noua asupra modului in care trebuie administrate sectoarele, care vor sa fie parte din echipa mea si vor fi capabili sa puna in practica alaturi de mine proiectele pe care le avem pentru Bucuresti", a sustinut Orban, referindu-se la echipa cu care va intra in batalia eletorala pentru Capitala.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea