Social

#ploi #averse #prognoza meteo #descarcari electrice #innorari #instabilitate atmosferica

Ploile revin. Afla de cand!

Astazi, vremea va fi frumoasa in toata tara, cu maxime cuprinse intre 23 si 31 de grade Celsius. Insa, incepand de maine, instabilitatea atmosferica se va accentua, iar aversele vor incepe sa isi faca usor aparitia.

Astazi, cerul va fi variabil, iar la munte vor fi conditii de averse slabe. Vantul va prezenta intensificari temporare mai ales in estul tarii.

Incepand de maine insa, instabilitatea atmosferica va creste, mai ales in jumatatea de est a tarii, unde vor fi innorari temporare si vor cadea averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor situa intre 20 si 30 de grade, usor mai ridicate in partea de vest a tarii, 32 de grade la Timisoara si Drobeta-Turnu Serverin.

Vineri, vremea va fi instabila, in special dupa-amiaza. Cerul va fi innorat si va ploua la munte, in sud-vest si doar izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 23 de grade si 30 de grade Celsius.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea